Tag "молење"

Врати се на почетна
Размислување Сведоштва Свет

Мајка Тереза: Барајте Го

Не дозволувајте да ве совлада дух на неволност и малодушност. Симптомот на горделивоста е да се потпираме исклучиво на сопствените сили.