Tag "Матеј Сакоман"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Исус е многу поголем, многу посилен и многу поблизок отколку што мислиме

Матеј Сакоман е професор по психологија, експерт во областа на човечки ресурси и раководител на компанијата „Ресисто“. (…) Со него разговаравме за новата болест, предизвиците и тешкотиите со кои се