Tag "Масумбуко Бириндва"

Врати се на почетна
Вести Свет

Во ДР Конго убиен уште еден бранител на човековите права

Центарот за образование, анимација и заштита на човековите права објави соопштение поврзано со убиството на една личност која се бореше за заштита на човековите права во покраината Јужен Киву, на