Tag "Мануел Бариос Прието"

Врати се на почетна
Вести Свет

Европските бискупи ја откажаа пленарната седница

Советот на бискупските конференции на Земјите на Европска унија (COMECE), поради корона вирусот ја откажа својата пролетна седница и ја одложи својата прослава по повод 40. годишнина за октомври.