Tag "Малите сестри мисионерки на љубовта"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до монахињите: Бидете послушни, препуштајќи се на Светиот Дух

Примајќи ги Малите сестри мисионерки на љубовта, монахињите од конгрегацијата