Tag "Колумбови витези"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата упати порака до Колумбовите витези

Никој од нас не смее да ги затвори очите пред страдањата на нашите браќа и сестри на Блискиот Исток, кои поради братоубиственото насилство и верскиот фанатизам останаа без своите домови