Tag "Исусов гроб"

Врати се на почетна
Вести Свет

По повеќе од 200 години отворен Исусовиот гроб

Пред неколку месец е започната обнова на оштетениот Исусов гроб. Обновата ја финансираат трите главни христијански деноминации кои управуваат со базиликата на Светиот гроб