Tag "изложба „100 јасли“"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ја посети изложбата „100 јасли во Ватикан“

Во понеделник 9 декември 2019 година попладне, на изненадување на поклонениците и туристите, папата Фрањо ја посети меѓународната изложба за јасли „100 Пештери во Ватикан“. Светиот Отец беше во придружба