Tag "Зели Герен"

Врати се на почетна
Ватикан

Родителите на света Тереза од Детето Исус ќе бидат прогласени за светци

Папата Фрањо го потврди со декрет чудото по застапништво  на родителите на света Тереза од Детето Исус