Tag "“ епископот Едвин де ла Пења"

Врати се на почетна
Вести Свет

По осум месеци епископот се врати во својата уништена катедрала

Епископот Едвин де ла Пења рече дека првата цел по ослободувањето на окупираните делови на Марави е „обновата на христијанската заедница и добрите односи со муслиманите“, а потоа обнова и