Tag "директор"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Дон Паво Шекерија ја презеде должноста директор на Македонски Каритас

Скопскиот бискуп и апостолски егзарх монс. д-р Киро Стојанов за нов директор на Македонски Каритас го именува дон Паво Шекерија, кој е и воедно парох при парохија „Пресвето Срце Исусово“