Tag "Детроит"

Врати се на почетна
Свет

Верниците со молитва се борат против поставувањето на сатанска статуа во Детроит

Неколку стотици верници се собраа во саботата на света Литургија, на исповед и Евхаристиско обожавање во црквата Свети Јосиф во Детроит за да го изразат своето несогласување