Tag "Денот на германските католици"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата за 100 годишнината од „Денот на Католиците“

Со видеопораката на папата Фрањо, од 25 мај во Лајпциг започнаа свеченостите по повод 100 годишнината на „Денот на германските католици“ (Католикентаг).