Tag "Апостолско патување во Монголија – поздрав до новинарите во авионот"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата на летот за Монголија: „Добро e да ја разбереме големата тишина на Монголија“

За време на неговиот краток поздрав до новинарите во авионот, папата Фрањо ја истакна „тивката“ култура на оваа азиска земја. „Човек ја разбира Монголија со сетилата“, рече тој, препорачувајќи мелодија