Tag "Анте Јозиќ"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Државниот секретар на Ватикан во посета на Сплит

Државниот секретар на Ватикан, кардинал Пиетро Паролин во вторник 15 септември 2020 година пристигна во Сплит.