Најава: Целодневно Обожавање на Светото Причасите во парохиската црква „Раѓање на Свети Иван Крстител“ во Струмица

Најава: Целодневно Обожавање на Светото Причасите во парохиската црква „Раѓање на Свети Иван Крстител“ во Струмица

Во вторник 23 февруари 2020 година во парохиската црква „Раѓање на свети Иван Крстител“ ќе има целодневно Обожавање за сите оние кои се на лекување во болниците, болните од парохијата, како и за сите старите и болни лица.

Обожавањето започнува во 8.00 часот, а завршува во 17.00 часот со света Литургија.

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот