Започна божиќната акција „Ѕвездено небо за Исус“

Започна божиќната акција „Ѕвездено небо за Исус“

Радио Марија на својата интернетска страница објави дека започнува божиќната акција „Ѕвезден небо за Исус. Оваа година може да се учествува во божиќната акција „Ѕвездено небо за Исус“ донирајќи електронски

Во тек е божиќната акција „Ѕвездено небо за Исус“. Витлеемското небо е поставено во просториите на Радио Марија, а вашиот доброволен прилог една ѕвезда ќе блесне на небото. Посетете ја интернет страница и донирајте електронски за Радио Марија на следниот линк https://radiomarija.mk/doniraj/. Со уплата на вашиот прилог вие сте дел од оваа благородна акција. Може да донирате и повеќе ѕвезди. Да го направиме ѕвездено небото за Исус.

Акцијата трае до 10 јануари 2020 година.

ЛИНК ЗА ДОНАЦИЈА

 

Категорија: Вести, Македонија

За авторот