Бискупот Стојанов ги прими министерот Спасовски и директорот на КОВЗ Сотировски

Бискупот Стојанов ги прими министерот Спасовски и директорот на КОВЗ Сотировски

На 10 октомври 2018 година Н.В.П. д-р Киро Стојанов во епископската резиденција во Скопје ги прими заменик претседателот на Владата на Република Македонија и министер за внатрешни работи Оливер Спасовски и директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи Дарјан Сотировски

Бискупот Стојанов се заблагодари на гостите за нивното доаѓање, а соговорниците разговараа за активностите поврзани со Католичката црква во Македонија

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот