Tag "Пресвето Тело и Пресвета Крв Христови"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Пресвета Евхаристија – Пресвето Тело и Пресвета Крв Исусови

Во пресрет на неговото страдание, за време на Тајната Вечера, Господ зеде, „леб го благослови, го прекрши