Posts From католик

Врати се на почетна
Македонија

ПОКЛОНЕНИЕ ВО ПАЉУРЦИ

На празникот Раѓање на Пресвета Богородица повеќе од 20 верници од парохијата присуствуваа на молебенот кој се одржа во Паљурци, предводен од Н.П. д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп и апостолски