Објавени мотото и логото за посетата на Папата во Ирак

Католичката црква во Ирак ги објави мотото и логото за посетата на папата Фрањо на таа земја, која треба да се одржи од 5 до 8 март 2021 година. На … Продолжи со читање Објавени мотото и логото за посетата на Папата во Ирак