Archive

Врати се на почетна
Ватикан Вести

10. Светска средба на семејства: Важно е учеството на семејства од целиот свет

Презентацијата за 10. Светска средба на семејствата во јуни 2022 година ја нагласи потребата да се вклучат семејствата во пасторалот со семејства, да се поттикнат семејствата да учествуваат во настани

Ватикан Вести

Папата до младите учесници на Youth 4 Climate: Вие не сте само иднината, туку и сегашност

Папата Фрањо упати порака до младите кои се собрани во Милано на подготвителен семинар за конференцијата Коп26 која ќе се одржи во Глазгов на крајот на октовмри.