Archive

Врати се на почетна
Вести Македонија

Најава: Архиерејска Литургија во Радово по повод празникот Свети пророк Илија

На патрониот празник на парохијата „Свети пророк Илија“ – Радово, 2 август 2021 година со почеток во 9.00 часот Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп и Струмичко – скопска