Во Ирак Папата ќе служи на халдејски обред

Во интервју за фрањевскиот христијански центар за медиуми во Ерусалим на 28 јануари 2021 година, халдејскиот патријарх кардинал Луис Рафаел I Сако даде некои детали за најавената посета на папата … Продолжи со читање Во Ирак Папата ќе служи на халдејски обред