Tag "XXVII Светски ден на болни"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата упати порака по повод XXVII Светски ден на болните

Дарот е способен да се спротивстави на индивидуализамот и современото општестевено делење, за меѓу народите и културите да се поттикнат нови врски и различни облици на човечка соработка – истакна