Tag "јануари 2019"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Слово за живот, јануари 2019

„Праведен суд барај.“ (5 Мојсеева 16,20)

Ватикан Вести

Молитвената накана за јануари посветена на младите

„Младите по примерот на Марија“ е тема на молитвената накана на папата Фрањо за месец јануари 2019, со поглед свртен кон претстојниот Светски ден на млади кој ќе се одржи