Tag "ѓаконско ракополагање"

Врати се на почетна
Македонија

Ѓаконско ракополагање во Радово

На светата Архиерејска Литургија на празнико Собор на свети архангел Михаил 21 новември 2015 година во парохиската црква „Свети Пророк Илија“ – Радово

Македонија

Ѓаконско ракополагање во Радово

На светата Архиерејска Литургија во недела 21 јуни 2015 година во парохиската црква „Свети Пророк Илија“ – Радово од рацете на Апостолскиот егзарх во Македонија Н.В.П. д-р Киро Стојанов