Tag "чудотворец"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Свети Никола Чудотворец

Црквата на 19 декември (6 декември според грегоријанскиот календар) литургиски

Вера Сведоштва

Свети Никола Чудотворец

Славејќи го празникот на свети Никола, за него би требало да проговориме за она што