Tag "Трета национална средба на хрватските семејства"

Врати се на почетна
Вести Свет

Апостолски благослов од папата Фрањо до хрватските семејства

Папата ги поттикнува семејствата да бидат места на заедништво и молитва, вистински училишта на Евангелието и мали домашни цркви, разбудувајќи ја светста за светиот и неповредлив карактер на семејството и