Tag "сообраќајна полиција"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата се обрати на италијанската сообраќајна и железничка полиција

На 20 ноември 2017 година, во аудиенција во Ватикан ги прими раководителите и вработените во сообраќајната и железничката полиција во Италија.