Tag "Соборно послание на свети Јаков апостол"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Што значи да се биде трпелив во животот и во искушенијата

Вдахнат од зборовите од Соборното Послание на свети Јаков апостол „испитувањето на вашата вера создава трпеливост“: на светата Литургија на 12 февруари 2018 година, во домот Света Марта, папата Фрањо