Tag "смисла"

Врати се на почетна
Вера Семејство

Што е навистина важно во животот?

(…) Што е најважно во мојот живот? Загледана во секојдневието, мноштвото работи, грижата и оние мали и големи цели кои си ги поставувам

духовнитекстови Размислување Свет

Пронајди ја смислата на Божиќ во тишината и мирот, не обратно

Каква била она посебна ноќ кога се родил нашиот Бог? Знаеме дека на небесата се славело овоплотувањето на Бог Кој се родил како човек. Но, таа света витлеемска ноќ била