Tag "Синод на Мелкитско источно католичка Црква"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ги членовите на Синодот на Мелкитско католичката Црква

Со срцето и во молитвата близу до христијанските заедници на Блискиот Исток, папата Фрањо упати зборови на охрабрување до членовите на Синодот на Мелкитско источно католичка Црква, кои ги прими