Tag "сестри Мисионерки на љубовта"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов меѓу корисниците на народната кујна

На 20 декември 2016 година, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија, монс. д-р Киро Стојанов,