Tag "сестри Мајка Тереза"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Гостивар: Сестрите на Мајка Тереза одржаа Летен камп

Летниот камп започна на 25 јуни 2018 година, а на него присуствуваа околу 30 деца, кои доаѓаат од семејства каде жените се Албанки омажени со Македонци.