Tag "Свети Јоаким Осоговски"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Поклоничко патување на верници од парохијата Свети Иван Крстител – Струмица

Група верници во организација од парохијата „Свети Иван Крстител“ – Струмица на 11 октомври 2017 година

Вести Македонија

Поклоничко патување на група верници од Радово

Во недела 11 јуни 2017 година група верници од парохијата „Свети пророк Илија“ – Радово