Tag "Роналдо"

Врати се на почетна
Сведоштва Свет

Забраната за абортус му го спасил животот на Роналдо

„Сакав да абортирам, но Бог сакаше друго. Беше непосакувано бебе, но ми даде многу среќа во животот“, вели неговата мајка  Долорес.