Tag "рибари"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата напиша Твитер порака за Недела на морето

На денот кога на сите краишта од светот се слави и мисли на морето, тоа бесконечно сино злато, пречесто подложено на загадување и разни врсти злоупотребо, посебно на штета на

Ватикан Вести

Папата: Исус нека ни помогне за да излеземе на отвореното море на човештвото

Исус помага да не станеме жртви на разочарувањето и обесхрабрувањето поради поразите

Вера Духовност

Можеби и тебе Бог те повикува да го следиш во духовниот повик!?

Врз основа на Светото Писмо и вдахновението на Светиот Дух можеме да кажеме дека Бог секој човек

Вера Проповеди

Рибари на луѓе

Исусовиот поглед допира и до рибарите во текот на нивната секојдневна работа. Тие имаат ноќ без улов. Празните мрежи не го привлекува вниманието на минувачите.