Tag "Радио Марија – Благовест"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Евхаристиско обожавање: Шест часа со Исус

Во рамки на Папскиот ден во петок 29 март 2019 година во парохиската црква „Раѓање на свети Иван Крстител“ – Струмица се одржа Евхаристиско обожавање: Шест часа со Исус, а