Tag "Пресвето Срце Исусово – Скопје"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Најава: Прослава на „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје

По повод прославата на празникот „Пресвето Срце Исусово“ патронот на Скопската бискупија и парохија во петок 8 јуни 2018 година во 18.00 часот,

Вести Македонија

Скопје: Литургија Вечера Господова

На 29 март 2018, во катедралата Пресвето Срце Исусово во Скопје, на Велики Четврток,

Вести Македонија

Најава: Претставување на скаутизмот

Во сабота во парохиските простории на Катедралната парохијата „Пресвето Срце Исусово“ – Скопје

Вести Македонија

Во Скопската катедрала се одржа Божиќен концерт

Во среда, 21 декември 2016 година во катедралата „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје се одржа

Вести Македонија

Работилница за млади во пресрет на Адвент

Во среда на 23 ноември 2016 во Пасторалниот центар во Скопје се одржа работилница за млади за изработка на адвентски венци.

Македонија

Скопје: Духовна обнова за Божиќ

На 21 декември 2015 година во катедралата Пресвето Срце Исусово во Скопје се одржа предбожиќна духовна обнова за свештеници и монахињи на тема „Бидете милосрдни како вашиот Отец небесен“