Tag ": о. Габриел Аморт"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Егзорцистот Аморт предупреди: Со Халовин се слави ѓаволот

Благопокојниот о. Габриел Аморт, ватикански егзорцист кој во повеќе прилики јавно зборувал за службата која ја извршува и за духовни опасности кои не опкружуваат,

Свет

Почина познатиот ватиканскиот егзорцист о. Габриел Аморт

Отец Габриел Аморт ватикански егзорцист кој во повеќе наврати јавно говореше за службата која ја извршуваше и за духовните опасности кои нè опкружуваат почина на 16 септември