Tag "објавување"

Врати се на почетна
Ватикан

Патер Ломбарди за неовластеното објавување на енцикликата

Директорот на Канцеларијата за печат при Светиот Престол, патер Федерико Ломбарди даде изјава за неовластеното објавување на текстот од новата енциклика на папата Фрањо.

Ватикан

Потврден датумот за објавување на новата енциклика на Папата

Канцеларијата за печат на Светиот Престол објави дека новата енциклика на папата Фрањо ќе биде објавена на 18 јуни.