Tag "Марта"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Вистинскиот христијанин е заљубен во Господ

Има многу христијани кои одат на света Литургија, но премногу се зафатени и им недостасува контеплацијата за таинството на Исус Христос.

духовнитекстови Размислување Свет

Слово за живот

„Марто, Марто ти се грижиш и се трудиш за многу работи,но само едно е потребно“(Лк 10, 41-42)