Tag "Марија Асенсион Ромеро"

Врати се на почетна
Вести Свет

Неокатекуменски пат: Марија Асенсион Ромеро ја наследи Кармен Хернандез

„Тоа не е замена, туку избор „ad experimentum“. Така, иницијатор на црковното движење, Неокатекуменски пат, Кико Аргуељо, заедно со отецот Марио Пеци, го објави назначувањето на 57-годишната шпанка Марија Асенсион