Tag "Летница"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Од Битола до светилиштето во Летница

Селото и парохијата Летница се наоѓаат во југоисточниот дел на Косово, на северните падини на Скопска Црна Гора, помеѓу Урошевац и Гњилане,

Македонија

Поклонение на „Missio ad Gentes“ од Куманово во Летница

Заедницата „Missio ad Gentes“ од Куманово, предводена од својот свештеник дон Томаш Бак, во придружба на скопскиот парох дон Давор Топиќ и капеланот дон Јошт Мезег,