Tag "Концерт на МОБ во чест на Мајка Тереза"

Врати се на почетна
Македонија

Концерт на МОБ во чест на Мајка Тереза

Македонската опера и балет во петок 23 септември 2016 година, со почеток во 20 часот во Катедралната црква „Пресвето срце Исусово“ – Скопје ќе приреди концерт во чест на канонизацијата