Tag "Карлос"

Врати се на почетна
Сведоштва Свет

Милосрдниот Папа пак изненадува – млад затвореник доби писмо од Папата

Иако свесен дека папата Фрањо дневно добива по стотина писма од целиот свет, осумнаесетгодишниот затвореник од Лос Анџелес, Карлос Адријан Васкез не се обесхрабрил.