Tag "Исус Назареец"

Врати се на почетна
Вести Свет

Една од најголемите католички процесии се одржува во Филипините

Филипини: Стотици илјади, па и милиони луѓе според некои проценки на 9 јануари ја придружуваа статуата на Исус Назареецот во текот на процесијата која траеше 20 часа.