Tag "Индиската епископска конференција"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до индиските епископи: Живејте го својот повик радосно и великодушно

Триесет и првото пленарно собрание на Индиската епископска конференција се фокусираше на темата „Радоста на Евангелието.“