Tag "Закхеј"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Исусовиот поглед оди подалеку од гревовите и предрасудите

Исусовиот поглед оди подалеку од гревовите и предрасудите; Тој го гледа човекот со Божји очи кои не запираат на грешното минато, туку ја гледаат светлата иднина

Ватикан

Со Литургија во Кампот на милосрдие заврши СДМ во Краков

Во недела претпладне, 31 јули 2016 година, Папата ја служеше завршната света Литургија на Светскиот ден на млади. Во Кампот на милосрдие, на периферијата на Краков,